Narrativa d’un somiador

Posted on 07. Jun, 2013 by in Altres, Coberta personalitzada, Disseny de cobertes, Distribució, Edició, eLlibreries, Grafisme, Imatges fotorealistes, kindle, Llibres electrònics, Propietat Intel·lectual, Venda on-line

Narrativa d’un somiador
de Jaume Fabra i Balsells

ebookation

Format: kindle
DRM: without DRM
Size: 754 Kbytes

Language: Catalan
Genre: Poetry and brief narrative
Extension(approx.): 42.700 words

 

Synopsis

Aquest llibre està format per un conjunt de narrativa breu. “Tres contes de lluna” pren com a eix central la bella dama nocturna per elaborar unes històries aventureres i romàntiques. “Virtuts quotidianes” enalteix les tres virtuts teologals. “Relats vitals” i “Narracions emotives” entretenen amenament amb una lectura distesa i agradable. “Microrelats en estrofa” és una proposta innovadora que inclou relats en forma d’estrofa poètica. Afloren en tots ells els sentiments, l’existencialisme i l’emotivitat.

Author

Jaume Fabra i Balsells va néixer el 1967 i viu a Sant Quintí de Mediona. És titulat en direcció d’empreses i ha format part de l’equip directiu de dos negocis.
L’any 2007 va publicar el llibre Poemes de misericòrdia i poemari d’un iniciat i ara ens presenta Narrativa d’un somiador. La seva lectura pretén una afectuosa percepció que ens porta a un estat de placidesa.

Narrativa d un somiador
Narrativa d un somiador: Model3D Horitzontal
Narrativa d un somiador: Model3D Vertical

Tags: , ,

Categories: Altres, Coberta personalitzada, Disseny de cobertes, Distribució, Edició, eLlibreries, Grafisme, Imatges fotorealistes, kindle, Llibres electrònics, Propietat Intel·lectual, Venda on-line

Comments are closed.