El llibre de les deu cançons

Posted on 27. May, 2011 by in Distribució, Edició, epubs, Grafisme, Imatges fotorealistes, Llibres electrònics

El Llibre de les deu cançons
by Pere Benavent

ebookation

Format: epub
DRM: without DRM
Size: 86 Kbytes

Language: Catalan
Genre: Poetry
Extension(approx.): 2.317 words

Synopsis

Aquesta versió electrònica d’El Llibre de les deu cançons és una fidel adaptació de l’edició en paper publicada l’any 1939. Està constituïda per deu cançons que l’autor va dedicar a la seva esposa Anna Maria.

Author

Pere Benavent de Barberà i Abelló (Barcelona, 1899 — Reus, Baix Camp, 1974) fou un arquitecte i escriptor català. Deixeble d’Enric Sagnier i Villavecchia, realitzà una obra d’estil personal amb certa tendència clàssica i gust per allò popular. Fou el darrer president de l’Associació d’Arquitectes de Catalunya i numerari de la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi. Autor a Barcelona de la cripta de l’església de Pompeia (obra de Sagnier), el convent dels Caputxins de Sarrià i alguns col·legis majors. Com a escriptor en el camp professional fou autor de: en el terreny arquitectònic, Com he de construir, (1934) i L’arquitectura i l’home inseparables, (1936); en poesia, Flors d’ametller, (1918), La rosa i el cristall, (1938), Llibre del caminant, (1949) i Sobretaula acadèmica, (1956); i en assaig, Homes, homenets i homenassos, (1935) i Macià Vila Mateu, esbós biogràfic, (1966).

Free download

To get a free copy of this book, please fill in the following form and you will receive by email the download link.El llibre de les deu cançons: Coberta
El llibre de les deu cançons: Model 3D Horitzontal
El llibre de les deu cançons: Model 3D Vertical
Cancons: view1

Cancons: view2

Tags: , , ,

Categories: Distribució, Edició, epubs, Grafisme, Imatges fotorealistes, Llibres electrònics

Comments are closed.