Pirates del fonema

Posted on 23. abr, 2013 by in Altres, Coberta personalitzada, Dipòsit Legal, Disseny de cobertes, Distribució, Edició, epubs, Grafisme, Llibres electrònics

Pirates del fonema
Recull de textos de La Font del Cargol

ebookation

Formato: epub
DRM: sin DRM
Medida: 690 Kbytes

Idioma: Catalán
Género: Poesía
Extensión(aprox.): 11.500 palabras

Sinopsis

El motiu per editar un llibre digital amb un recull de textos del grup literari “La Font del Cargol” és simple: volíem treure la pols a una bandera que es va desplegar fa més de vint anys, gràcies a l’impuls d’uns joves inconformistes i inquiets; una bandera tenyida amb els colors de la llibertat i de la poesia. Preteníem fer-la onejar un altre cop amb la força de les seves idees, perquè el record de la seva experiència ompli d’inspiració a tots aquells pirates de mots que gaudim llegint, escoltant o creant històries.
És aquesta la raó per la qual volem recuperar la feina d’un grup molt actiu que es va organitzar sota el lideratge dels autors Valerià Pujol i Martí Rosselló cap a l’any 1978, quan començava la represa de la cultura catalana i tot estava per fer. Com un imant, el magnetisme del grup va atraure autors maresmencs com el Pep Bras, el Rafel Vallbona, la M. Antònia Grau, el Jordi Bilbeny… Aquests joves inquiets i “tocats per la poesia” es reunien per parlar de literatura, per compartir les pròpies creacions i sobretot, per baixar la poesia del pedestal i apropar-la als carrers. Sabien que allà podia ser viscuda per qualsevol persona que es volgués deixar atrapar pel ritme dels seus sons. Aquesta colla de pirats, marginats, lladregots del mot i pirates del fonema formaven el grup “La Font del Cargol”.

Extracte de l’epígraf de Marta Romera Colomé, Directora de la Biblioteca Municipal Martí Rosselló.

Autores

Poetes de La Font del Cargol: Valerià Pujol, Martí Rosselló, Rafel Vallbona, Pep Bras, M. Antònia Grau…

Descarga gratuita

Para obtener una copia gratuita del libro sólo tienes que rellenar el siguiente formulario y recibirás un correo electrónico con el enlace de descarga.


Pirates del fonema
PiratesDelFonema: Model 3D Horitzontal
PiratesDelFonema: Model 3D Vertical

PiratesDelFonema: View1

PiratesDelFonema: View2

PiratesDelFonema: View3

Tags: ,

Categories: Altres, Coberta personalitzada, Dipòsit Legal, Disseny de cobertes, Distribució, Edició, epubs, Grafisme, Llibres electrònics

Comments are closed.