Històries de GentComTu

Posted on 10. oct, 2012 by in Altres, Coberta personalitzada, Dipòsit Legal, Disseny de cobertes, Distribució, Edició, eLlibreries, epubs, Grafisme, Imatges fotorealistes, Llibres electrònics, Llibres en paper, Sol·licitud ISBN, Venda on-line

Històries de GentComTu
Varios autores

ebookation

Formato: papel
Encuadernación: rústica con solapas
Páginas: 125
Precio: 8 € (coste de envío incluido)

Formato: epub
DRM: sin DRM
Medida: 385 Kbytes

Idioma: Catalán
Género: Relatos cortos
Extensión(aprox.): 18.000 palabras

Sinopsis

Malgrat les aparences les coses essencials no canvien. Les persones continuem buscant relacions que enriqueixin la nostra vida, i això succeeix independentment de l’època o dels mitjans utilitzats.
Durant aquests anys gestionant una xarxa social hem aprés, desmentint tots els estereotips, que les relacions iniciades a la xarxa no son fredes ni impersonals, sinó tan reals i properes com les més tradicionals.
Aquest llibre recull un conjunt de relats, escrits en primera persona pels mateixos protagonistes, que descriuen les seves experiències a l’ampliar el seu cercle d’amistats, conèixer gent i establir noves relacions mitjançant la xarxa.
Són històries personals escrites amb sinceritat i honestedat, i amb les que és fàcil identificar-te. Relats diversos que t’entretindran i et faran somriure, et faran pensar i recordar, però sobretot t’emocionaran perquè es tracta d’històries reals viscudes per gent com tu.

Autores

Són molts els que han volgut participar explicant en primera persona les seves experiències de relacions personals nascudes a la xarxa:
- Andreu de Balandrau
- Anna Torras
- Anònima
- Fernando Guillén
- Hèctor Montagut
- Joana
- Mar Domingo
- Montse Planes
- Montserrat Vendrell
- Pep Caballé
- Pere Soler
- Sol Del Vint-i-Set
- Vinayalaya

Descarga gratuita

Para obtener una copia gratuita del libro sólo tienes que rellenar el siguiente formulario y recibirás un correo electrónico con el enlace de descarga.

Name:
Email:


Històries de GentComTu: Coberta
HistoriesDeGentComTu: Model 3D Horitzontal
HistoriesDeGentComTu: Model 3D Vertical

Tags: ,

Categories: Altres, Coberta personalitzada, Dipòsit Legal, Disseny de cobertes, Distribució, Edició, eLlibreries, epubs, Grafisme, Imatges fotorealistes, Llibres electrònics, Llibres en paper, Sol·licitud ISBN, Venda on-line

Comments are closed.