Els innocents

Posted on 02. jul, 2012 by in Coberta personalitzada, Dipòsit Legal, Disseny de cobertes, Edició, epubs, Grafisme, Imatges fotorealistes, Llibres electrònics

Els innocents
de Octavi Egea

ebookation

Formato: epub
DRM: sin DRM
Medida: 379 Kbytes

Idioma: Catalán
Género: Teatro
Extensión(aprox.): 10.700 palabras

Sinopsis

A finals del proppassat segle XX, a la capital d’un país de l’Europa de l’est, després de la caiguda del règim comunista.
Un home gran i una noia i un noi joves es veuen atrapats en una xarxa d’intrigues polítiques que amenacen aniquilar-los. Són les víctimes innocents de l’aparell governamental. L’amor i el sexe són les armes del xantatge.
“Els poderosos sempre malfien de tothom. Fins i tot, d’ells mateixos. Els hi cal conèixer tots els moviments que fem per tenir-nos controlats, perquè no els sorprenguem. El sistema involucra en les seves xarxes a tothom i així ens fa, d’alguna manera, culpables. I tothom, acaba per tenir-ne, de culpa.”

Autor

Octavi Egea va néixer a Barcelona i resideix a Premià de Mar. Professor d’escriptura creativa i de dramatúrgia. Autor de narrativa, teatre, llibretista de comèdia musical i guionista cinematogràfic i televisiu. Coautor dels musicals Cuando Harry encontró a Sally –estrenada a Madrid i a Berlín–; Freguem-nos una mica; Djavan; i Els diferents. Ha traduït i adaptat Grease; Siete novias para siete hermanos; Sweet Charity; i Cantando bajo la lluvia. Entre altres, ha obtingut els premis “Fundació Romea” per J.R.S., de dotze anys; “Octubre” per Lost Persons Area; “Europa de Guiones Cinematográficos” per The Diary of Olivia Moore; “Nit Literària Andorrana”, per Els innocents. Recentment ha publicat els textos teatrals Imagine; Jaume I i el cavaller Albert, Semàfor; i El far. A Mallorca ha estrenat una versió del Llibre de la Selva; i ha dirigit Això no és el que sembla, en traducció i adaptació pròpia del text The Vicar’s Wife. Condueix el programa La Porta de l’Escenari a Ràdio Premià de Mar i a la Xarxa d’Emissores de COM Ràdio.

Descarga gratuita

Para obtener una copia gratuita del libro sólo tienes que rellenar el siguiente formulario y recibirás un correo electrónico con el enlace de descarga.


Els innocents: Coberta
ElsInnocents: Model 3D Horitzontal
ElsInnocents: ModeleD Vertical
Els innocents: view1

Els innocents: view2

Tags: ,

Categories: Coberta personalitzada, Dipòsit Legal, Disseny de cobertes, Edició, epubs, Grafisme, Imatges fotorealistes, Llibres electrònics

Comments are closed.