La boira amaga l’assassí

Posted on 24. Feb, 2015 by in Coberta personalitzada, Llibres en paper

La boira amaga l’assassí
by Jordi Solé Domingo

ebookation

Format: paper
Cover: paperback
Pages: 487

Language: Catalan
Genre: Fiction

 

Synopsis

Lleida, finals de l’any 2016. En una Catalunya independent, un ex Mosso d’Esquadra, ara convertit en investigador privat, s’enfronta a un difícil desafiament. Haurà de demostrar que el pare d’un amic, al qui li deu la vida, és innocent del doble crim del qual se l’acusa. Malgrat les clares proves que l’incriminen, està convençut que és incapaç d’haver-ho fet.
Aprofitarà els seus coneixements en investigació i els contactes que encara manté amb la policia, per desemmascarar el culpable dels crims. La recerca a través dels carrers i places de la ciutat el portarà a fer un viatge, sis anys enrere en el temps que, també el durà, a recordar fets i persones que han estat importants en la seva vida. Anirà descobrint “aquells” petits detalls mancats de lògica, que l’assassí, malgrat la seva extraordinària intel·ligència, va anar deixant sense adonar-se’n. Inesperadament es trobarà amb un misteri amagat a les entranyes de la ciutat que tindrà ressò internacional. Quan sembla que ha arribat a un carreró sense sortida, un correu electrònic, que en principi no havia de tenir massa importància, li permetrà començar a encaixar totes les peces del trencaclosques. Llavors s’adonarà, que haurà de lliurar una veritable batalla psicològica contra l’assassí.
Una barreja de realitat i ficció, envoltada de misteri i amb dosis de suspens, erotisme, infidelitats, addicció al joc, perill, acció trepidant, sexe, etc. No hi manca tampoc el sentit de l’humor i puntuals pinzellades de fina ironia.

Author

Jordi Solé Domingo va néixer el juliol de 1958 a Lleida. Estudià a l’Institut Màrius Torres. Va ingressar a l’Escola de Policia de Catalunya l’any 1983. Compaginà el treball amb els estudis i es diplomà en Criminologia per la Facultat de Dret de Barcelona l’any 1993. L’any 1995 entra a formar part de l’embrió de la futura Unitat d’Investigació, especialitzada en els delictes importants, homicidis, atracaments, falsificació de moneda, etc. Actualment al Cos hi efectua tasques de coordinació i supervisió.
Ha aconseguit deixar enrere l’estrès i pot observar el seu entorn des d’un punt de vista privilegiat, com si fos un espectador que gaudeix des de la platea, d’una obra de teatre. Li agrada mantenir-se en forma i practica esport de forma regular. Té com hobbies destacats l’escriptura, el dibuix, la pintura i el llançament de DNI espanyol a distància.
La coberta del llibre, una tela de 46 x 23 cm. amb colors acrílics, ha estat dissenyada i pintada pel mateix autor.

La boira amaga lassassi
LaBoira_Horitzontal: Model 3D Horitzontal
LaBoira_Vertical: Model 3D Vertical

Categories: Coberta personalitzada, Llibres en paper

Comments are closed.