Corsaris

Posted on 10. Oct, 2013 by in Dipòsit Legal, Distribució, Edició, epubs, Imatges fotorealistes, Llibres electrònics

Corsaris
Xavier Traïd

ebookation

Format: epub
DRM: without DRM
Size: 909 Kbytes

Language: Catalan
Genre: Fiction
Extension(approx.): 63.200 words

Synopsis

El 2013 en Dídac, un jove estudiant de pilot d’aviació comercial, mor com a conseqüència d’una greu malaltia. Arribat a la Llum, se li presenten infinites opcions per a passar una Eternitat feliç, però a ell se li acut que potser pot aprofitar aquestes possibilitats per a intentar evitar que el seu besavi, pilot de caça durant la Segona Guerra Mundial i a qui li uneix una relació molt profunda, cometi l’error que el va amargar de per vida. L’única forma de poder intentar-ho passarà, però, per perdre el seus privilegis, tornar a la vida terrenal i unir-se als Corsaris, una unitat de caça formada per pilots de passat tèrbol que combaten els nazis sota la imatge d’una paorosa bandera durant la Batalla d’Anglaterra, l’estiu del 1940. Mentre prepara la manera d’advertir el seu besavi de les tristes conseqüències de la seva acció impulsiva, en Dídac s’enfronta a vivències mai conegudes en la seva tranquil·la existència anterior, com la realitat terrible de la guerra o el descobriment de l’amor.
Plena de personatges singulars, inquietants alguns, sota una acció trepidant i escenes vertiginoses, Corsaris és també una història d’amor, valors i redempció que recull l’esperit les històries d’aventures més clàssiques.

Author

Xavier Traïd neix a Premià de Mar, Maresme, el 10 d’abril del 1963. Després de fer estudis d’operador de càmera de vídeo i televisió i d’iniciar Periodisme, el 1985 passa a formar part de la plantilla de Ràdio Premià de Mar, de la qual n’és el cap dels Serveis Informatius. També ha fet col·laboracions informatives amb Radio 4, Catalunya Ràdio, COM Ràdio, -avui Xarxa de Comunicació Local-, i les revistes El Temps i Premià 2001. L’any 1999 es va traslladar als Estats Units on durant dos anys va ser professor auxiliar d’espanyol a la UCSD, la Universitat de Califòrnia a San Diego.
Pel que fa a les publicacions, va formar part de l’equip redactor del llibre d’entrevistes Premià viu la Cultura, el 1997, amb l’editorial El Clavell. Amb la mateixa editorial va publicar Premià de Mar viu la mar de coses, el 1999, amb fotografies d’Òscar Vargas, el llibre de relats Nacional 330, el 2007, i amb la també periodista Agnès Céspedes, Vivències de Postguerra. Infants i joves de Premià de Mar, 1939-1960, el 2008. Amb Quaderns de Proa va publicar el conte Lluna el 1998, inclòs també a Nacional 330, i el 1999 va participar amb Estanislau Boada i Susanna Hernández en l’antologia poètica Besos d’aigua i sal i altres poemes. Corsaris és la seva primera novel·la publicada.

Free download

To get a free copy of this book, please fill in the following form and you will receive by email the download link.


Corsaris de Xavier Traïd
Corsaris: Model 3D_Horitzontal

Corsaris: View1Tags: , ,

Categories: Dipòsit Legal, Distribució, Edició, epubs, Imatges fotorealistes, Llibres electrònics

Comments are closed.