Fa temps que et planteges adaptar el teu catàleg al format e-book? Saps que és una bona idea però no tens clar com portar-la a terme?

A ebookation podem ajudar-te a digitalitzar el teu fons editorial, som experts en l’edició professional de llibres en format ePUB i oferim alta qualitat a un preu raonable.

Si ets una petita editorial i vols entrar en el món de l’edició de llibres electrònics, nosaltres podem ajudar-te a adaptar el teu fons editorial a aquest mitjà i fer que la transició sigui molt senzilla. Normalment les editorials ja teniu prou feina amb la selecció de textos, la publicació en paper i les altres activitats relacionades amb el llibre tradicional. A més, els diversos formats de llibre electrònic disponibles i la gran varietat de lectors i dispositius electrònics que hi ha al mercat suposen una dificultat afegida.

Per això a ebookation ens hem especialitzat en la creació de llibres electrònics per a editorials independents que vulguin estendre el seu negoci al món del llibre digital. La nostra filosofia es basa en el treball de qualitat; creem llibres electrònics que es puguin llegir correctament des de qualsevol dispositiu, independentment de la mida de la pantalla i de la marca del dispositiu, i verifiquem que compleixen les especificacions més estrictes.

Avantatges

La publicació de llibres electrònics ofereix a les editorials una sèrie d’avantatges que converteix aquest format en un complement molt interessant per al negoci d’edició en paper:

  • Augmenta l’abast de la distribució del llibre: la xarxa no té limitacions geogràfiques, i això permet incrementar els guanys.
  • Reducció dels costos de producció, emmagatzematge i distribució: s’eliminen totes les tasques i despeses de devolucions i destrucció dels llibres no venuts.
  • Reedició de títols esgotats o descatalogats a un cost molt reduït. És una manera econòmica de rendibilitzar els drets d’edició no explotats.
  • Publicació de continguts d’èxit incert: el baix cost de l’edició d’un e-book redueix el risc que porta associada l’aposta per un títol minoritari o d’autor novell.
  • Gran flexibilitat en les possibles estratègies de màrqueting: es poden vendre llibres per capítols, es pot oferir una descàrrega gratuïta del primer capítol com a esquer per incentivar la compra del llibre sencer (digital o en paper)…
  • Seguretat en la protecció dels drets d’autor mitjançant el sistema de protecció DRM que ofereixen la majoria de llibreries digitals.

I ara, què?

És més senzill i econòmic del que sembla. Si vols adaptar un o més llibres del teu catàleg per arribar als lectors a través d’aquest nou canal, posa’t en contacte amb nosaltres i explica’ns-en les característiques. Et respondrem personalment explicant-te les diferents alternatives possibles, sense cap compromís per part teva.

Si et sembla interessant, podrem quedar per parlar-ne personalment i acabar de polir els detalls. No dubtis que podrem oferir-te una solució que s’adapti a les teves necessitats.